شرکت صنایع غذایی مینو شرق

image
29 / 12
سال مالی
آخرین کندل 1403/08/23
شروعپایانبیشترینکمترینحجم
4,748 4,748 4,748 4,616 5,699,775

پروفایل

شرکت صنایع غذایی مینو شرق
GHEMINOO
غمینو
GHEMINOO
29 / 12
2,700,000
1,968 ریال
241.26% خطر
235.27%
سود سهام برای سال 1402 مبلغ 751 ریال بوده است و P/E = 6.32
آخرین سود سهام برای سال 1403 دوره شش ماهه مبلغ 483 ریال بوده است و P/E = 9.83
68.00
0.88
12,820 میلیارد ریال
30.11
تهران
مربوط به اصلی ترین محل است
ثبت نشده است

مواد و محصولات مصرفی

داخلی
داخلی
داخلی
داخلی

مواد و محصولات تولیدی

صادراتی
صادراتی
صادراتی
داخلی
داخلی
داخلی
تاسیس گروه صنعتی مینو
گروه صنعتی مینو با همت والای زنده یاد علی خسروشاهی در سال ۱۳۳۸، با تاسیس شرکت سهامی خاص خوراک ایران شکل گرفت. علی خسروشاهی در پاییز همین سال توانست پس از جلب رضایت شرکت هنکل آلمان، نمایندگی توزیع «تاید» را بگیرد و انحصار بازار پودر رخت‌شویی ایران را از آن خود کند. پس از این، خسروشاهی توانست توجه و موافقت شرکت بوتس برای گرفتن لیسانس این شرکت را به گروه صنعتی مینو جلب کند.


۱۳۳۸-۱۳۴۰
شروع فعالیت
شمار کارگرهای این کارخانه که شرکت "پارس" نام گرفته‌بود، در ابتدا بیشتر از ۱۵ نفر نبود و این کارخانه، تولید مواد غذایی را با تولید آب‌نبات و تاقی شروع کرد. همزمان با به راه افتادن کارگاه آب نبات سازی، شرکت مینو به دنبال راه اندازی قسمت داروسازی نیز بود و قرار شد داروهای بوتس را در ایران تحت لیسانس بسازند. «تافی» اولین محصول مینو بود که با نام «تافی کره ای سه ستاره» تولید شد.

سال ۱۳۴۰ شمسی
بهره برداری کارخانه
کارهای ساختمان سازی شروع وسال 1341 شمسی کار تمام شد و کارخانه به بهره برداری رسید.

سال ۱۳۴۱ شمسی
ورود اولین ویفر به بازار مینو توسط شرکت مینو
اواخر شهریور سال ۱۳۴۱ برای اولین بار ویفر به بازار ایران توسط شرکت مینو عرضه شد. دهه ۱۳۴۰ دهه طلایی شرکت صنعتی مینو بود طوری که این شرکت با توسعه کارگاه‌ها، زمین‌های جدیدی خریداری کرد و کارخانجات مینو با سیاست عدم تمرکز صنایع در تهران در دهه‌های ۴۰ و ۵۰ شمسی، زمین مناسبی با وسعت کافی در خرمدره از توابع شهرستان زنجان خریداری کرد.


سال ۱۳۴۴ شمسی
عرضه آدامس
عرضه آدامس بادکنکی به بازار و بعد از آن تولید "آدامس شیک"، تاسیس واحدهای تولید بیسکویت و شکلات. تولید شکلات با برند مینو- تولید دو محصول به نام های کیت کت و اسمارتیز تحت لیسانس شرکت راونتری مکینتاش انگلستان، شرکت مینو توانست مقام اول را از نظر تولید و فروش شکلات در ایران کسب کند.


اواخر دهه ۱۳۴۰
راه اندازی کارگاه پفک
راه اندازی کارگاه "پفک": علی خسروشاهی در سفرهایش به خارج از کشور مرتب در نمایشگاه ها و مغازه ها نمونه ی اجناس مختلف را جمع آوری می کرد و می چشید. در یکی از این امتحانات به محصولی برخورد که بعدا در ایران با نام پفک نمکی به بازار عرضه شد.جنسی که علی خسروشاهی به آن برخورده بود محصول شرکت آمریکایی بیاتریس فودز بود. حسن خسروشاهی در خصوص نام گذاری این محصول می گوید: در دوران کودکی با مادرم به قنادی مینا در ابتدای خیابان نادری می رفتیم. آن ها یک شیرینی داشتند به نام پفک که خیلی مورد علاقه من بود. محصولی که قرار بود تولید شود خیلی پف داشت و چون محصول شوری بود، من تصمیم گرفتم که اسم آن را پفک نمکی بگذارم و با عجله ی زیاد این اسم را ثبت کردم. در همین سال کارگاه بیسکوئیت سازی نیز راه اندازی شد.


سال ۱۳۴۸ شمسی
تاسیس شرکت صادراتی پرسوئیس
تاسیس شرکت صادراتی پرسوئیس، به عنوان متولی صادرات محصولات گروه صنعتی مینو، که از آن زمان تاکنون مسئولیت صادرات محصولات گروه شرکت های صنعتی مینو را برعهده داشت است.


سال ۱۳۵۲ شمسی
خرید زمین خرمدره
در سال ۱۳۵۲ گسترش گروه صنعتی مینو در دستور کار قرار گرفت و به همین منظور زمین فعلی شرکت صنعتی مینو خرمدره خریداری شد. این زمین با هدف احداث یک شهرک بزرگ کارخانه ای خریداری و با ایجاد ساختمان مسکونی آپارتمانی برای مهندسان و کارکنان بستری برای جذب و هدایت متخصصین این صنعت به این مکان که تا آن زمان یک دهکده ی کوچک بود فراهم شد. این ده کوچک، به مرور زمان به خاطر وجود شرکت مینو به یک شهرستان تبدیل شده است.
* این کارخانه در سال ۱۳۵۴ به بهره‌برداری رسید. اولین دستگاه هایی که از تهران به خرمدره انتقال داده شد دستگاه های پفک نمکی بود و بدین ترتیب تولید در مینو خرمدره با محصول محبوب پفک نمکی آغاز شد. و پس از آن تولید آب نبات و تافی شروع شد


۱۳۵۵-۱۳۵۶
راه اندازی خطوط تولید بیسکوئیت خرمدره
خطوط تولید بیسکوئیت خرمدره راه اندازی شد که از بزرگترین خطوط تولید بیسکویت در دنیا بود. و بعد از آن کیک اسفنجی پم پم تولید شد. در سال ۱۳۵۵ کارخانه ۲۰۰۰ نفر پرسنل داشت.


سال ۱۳۵۸ شمسی
در این سال کارخانه ی خرمدره در حقیقت به شکل یک پارک صنعتی درآمده بود که منطقه مسکونی و سایر امکانات زندگی را در اختیار کارگران و کارمندان خود گذاشته بودو به توسعه ی منطقه کمک بسیاری کرده بود.


سال ۱۳۵۹ شمسی
در این سال بر اساس سیاست های وقت، گروه صنعتی مینو به دولت واگذار شد و از آن پس اداره ی شرکت به سازمان دولتی صنایع ملی ایران واگذار شد.

سال ۱۳۶۲ شمسی
نام شرکت از صنعتی پارس (سهامی عام) به شرکت صنعتی پارس مینو (سهامی عام) تغییر یافت.

سال ۱۳۷۳ شمسی
تلاشهای مستمر سید آزادگان مرحوم حاج آقا ابوترابی، طی تفاهم نامه ای در سال ۱۳۷۳ مجموعه مینو (تولیدکننده مواد غذایی، دارو، لوازم آرایشی و بهداشتی) به شرکت اقتصادی و خودکفایی آزادگان واگذار گردید که منجر به احیای مجدد گروه صنعتی مینو و رشد آن در صنعت غذایی کشور شد. تا جایی که پس از حدود یک دهه از واگذاری گروه مینو به آزادگان سرافراز کشورمان گروه مینو با تولید بیش از ۴۰۰ تن محصول در روز لیدر و پیشرو در صنعت شیرینی و شکلات کشور است.
دقت کنید ، نسبت های مالی ممکن است به روز نباشد.

نمودار قیمت و مشخصه های آماری

معیار 10 روز گذشته 30 روز گذشته
میانگین حجم 3,075,065 2,744,717
بیشترین حجم 5,703,351 5,703,351
کمترین حجم 481,616 257,814
بیشترین قیمت 4,748 ريال 4,850 ريال
کمترین قیمت 4,185 ريال 4,064 ريال
میانگین آخرین قیمت ها 4,425 ريال 4,434 ريال
بیشترین spread 247 ريال 272 ريال
کمترین spread 0 ريال 0 ريال
میانگین spread 124 ريال 99 ريال
تعداد کندل با بدنه مثبت 3 7
تعداد کندل با بدنه منفی 2 11
تعداد کندل صف خرید 4 8
تعداد کندل صف فروش 1 4
تعداد کندل پایانی بیشتر از قبل 7 17
تعداد کندل پایانی کمتر از قبل 3 13

به زودی

به زودی